دانلود کتاب شربت ایرانی و نوشیدنیهای سنتی نوشته فاطمه ماه وان
این شربت برای کسانی که بدنشان داغ است مفید و تب و حرارت را از بدن دور میسازد. بلغم و صفرای اضافی را پخته و خارج میکند. کبد و طحال را پاکسازی کرده و چربی و اسید اوریک و اوره خون را تنظیم و خون را تصفیه و معده را سرحال آورده تقویت میکنند. مقدار مصرف آن از یک تا ۳ استکان در روز است.
سرکه خانگی تند، ۴ لیتر، آب جوشیده سرد شده یا آب چشمه منطقه ییلاقی با آب معدنی ۱/۵ لیتر، عرق رازیانه ۱/۵ لیتر عرق کرفس ۱/۵ لیتر، بذر رازیانه ۱۰۵ گرم، بذر کرفس ۱۰۵ گرم، پوست بیخ کرفس ۱۰۵ گرم همه را با هم مخلوط کنید و بگذارید ۲۴ ساعت به همان حالت در حرارت معمولی بماند. روی شعله ملایم بجوشانید تا یک ششم آن بخار شود. با پارچه تمیز صاف کنید. ۳/۵ کیلو نبات اضافه کنید و روی شعله ملایم دوباره بجوشانید تا نصف دیگر بخار شود. در حال جوشیدن کفی را که روی آن بالا میآید بگیرید. از آتش فرو گیرید و به اندازه یک قاشق مرباخوری زعفران ساییده در یک کیسه کتانی با نخی وارد کنید و با دست آنقدر بمالید تا آب زعفران کاملا در آن وارد شود. پس از سرد شدن در جای خنک نگهداری کنید.
مشخصات فایل:
عنوان: شربت ایرانی و نوشیدنیهای سنتی
نویسنده: فاطمه ماه وان
تعداد صفحات: ۱۱۹
زبان: فارسی