دانلود جزوه تعیین مشخصات شیمیایی مواد
نمك آشپزخانه و شكر را در نظر بگيريد، هر دو سفيد بوده و در آب حل می شوند . با این همه کاملا با هم متفاوت هستند ، نک از يون تشكيل شده است در حالي كه شكر از مولكول هاي مجزا تشكيل شده است. اجسامي كه از مولكول ها تشكيل شده اند گسترۀ وسيعي از دماهاي ذوب و جوش از خود نشان مي دهند، بنابراين قدرت نيروهايي كه مولكول ها را به يكديگر متصل نگه مي دارد گسترۀ وسيعي دارد. اين نيروها با ساختار دروني يك مولكول تعيين مي شود. يكی از روش های شناسايی تركيبات آلی تعيين خواص فيزيكی آنهاست. مهم ترين خواص فيزيكی عبارت اند از و….
مشخصات فایل:
عنوان:جزوه تعیین مشخصات شیمیایی مواد
تعداد صفحات: ۲۶
زبان: فارسی