جزوه اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی حسن فاطمی

جزوه اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی حسن فاطمی

دسته بندی:

قیمت: 11,000 تومان

تعداد نمایش: 1768 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 31 خرداد 1398

به روز رسانی در: 5 آبان 1401

دانلود این اثر:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

دانلود جزوه اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی حسن فاطمی

 

موارد غذایی در هننگام نگهداری ممکن است به اشکال مختلفی دستخوش تغییر و فساد شوند. این فساد می تواند بر طعم ،رنگ، بافت ، کیفیت بهداشتی و ارزش تغذیه ای ماده غذایی اثر بگذارد . باید توجه شود که در مواد غذایی ترکیبات و اجزا حساس و بسیار آماده برای انجام واکنش های زیان آور وجود دارند که به سادگی ممکنن است تحت اثر عواملی محیطی نظیر حرارت ، اکسیژن ، نور، میکروارگانیسم ها و رطوبت گرفتار تغییرات نامناسب و واکنش های مخربی شوند.

 

 

 

مشخصات فايل:
عنوان:   جزوه اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی
نویسنده:  حسن فاطمی
تعداد صفحات:  ۷۵
زبان: فارسي