دانلود جزوه اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی حسن فاطمی
موارد غذایی در هننگام نگهداری ممکن است به اشکال مختلفی دستخوش تغییر و فساد شوند. این فساد می تواند بر طعم ،رنگ، بافت ، کیفیت بهداشتی و ارزش تغذیه ای ماده غذایی اثر بگذارد . باید توجه شود که در مواد غذایی ترکیبات و اجزا حساس و بسیار آماده برای انجام واکنش های زیان آور وجود دارند که به سادگی ممکنن است تحت اثر عواملی محیطی نظیر حرارت ، اکسیژن ، نور، میکروارگانیسم ها و رطوبت گرفتار تغییرات نامناسب و واکنش های مخربی شوند.
مشخصات فايل:
عنوان: جزوه اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی
نویسنده: حسن فاطمی
تعداد صفحات: ۷۵
زبان: فارسي