کتاب تکنولوژی مواد غذایی

کتاب تکنولوژی مواد غذایی

دسته بندی:

قیمت: رایگان

تعداد نمایش: 392 نمایش

حجم فایل: 6.35M

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 23 فوریه 2019

به روز رسانی در: 23 فوریه 2019

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

دانلود کتاب تکنولوژی مواد غذایی

این روغن به دلیل اینکه اسیدهای لینولئیک،اولئیک و پالمتیک بیش از نود درصد از اسیدهای چرب را تشکیل می دهند در گروه اولئیک-لینولئیک قرار می گیرد.در بین تری گلیسریدهای تشکیل دهنده این روغن تری گلیسرید SLL تری گلیسرید غالب می باشد که بیش از ۲۲ درصد مولکول های تری گلیسیرید را تشکیل می دهد

عنوان: کتاب تکنولوژی مواد غذایی
تعداد صفحات: ۴۹۸
زبان: فارسی

در مورد این اثر نظر دهید